HomeSerious Game KeurmerkReeds uitgereikte keurmerken2019Hartklepgame

Hartklepgame

 

Promotievideo

De Hartklepgame richt zich op het leren stellen van diagnoses door huisartsen en nurse practitioners en is geaccrediteerd voor beide groepen met een punt.

Data wordt op een veilige manier verwerkt en opgeslagen. Als de gegeven informatie ook in het privacy statement van de game wordt opgenomen lijkt dat conform de huidige privacy normen te zijn.

De anonimiteit is er uiteraard niet indien de speler een BIG-nummer opgeeft, maar indien deze informatie veilig verwerkt en opgeslagen wordt, is dat conform de regels. Game kenmerken zijn aanwezig. Er is een plausibele werking: een goede simulatie van het medisch diagnostische proces. De game bevat heldere animaties over de functie van het hart.

De in game-progress wordt gegeven a.h.v. de patient tevredenheid. Relevante disciplines zijn betrokken bij de ontwikkeling; user tests zijn gedaan en verwerkt voor alleen de huisartsen (nog niet voor nurse practicioners). De huisartsen herkennen de onderliggende problemen. De ‘concurrent validity’ of de ‘predicitive validity’ is nog niet aangetoond.

De commissie heeft besloten 3 sterren toe te kennen aan deze game.

Meer informatie:

 

Congres 2024

Kalender

7&8 maart 2024
DSSH Congres

15 maart 2023
DSSH Experience Day

9 September 2022
DSSH Congres

21 april 2021
DSSH Congres