HomeOver DSSHFonds

Fonds

 

De Dutch Society for Simulation in Healthcare is een vereniging zonder winstoogmerk. Het ultieme doel van de vereniging is het bevorderen van de ontwikkeling en toepassing van Simulatie en ‘Serious Gaming’ ten behoeve van onderwijs, training, wetenschappelijk onderzoek en kwaliteitsmanagement in de gezondheidszorg. Dit, om getrainde professionals in de zorg op te leiden en uiteindelijk de patiëntveiligheid in de zorg te verbeteren. Door gericht te trainen, met behulp van Simulatie en Serious Games, wordt een zorgprofessional beter – zónder risico’s voor patiënten.

Wil je ook bijdragen aan een betere en betrouwbaardere gezondheidszorg? Overweeg dan eens een donatie aan onze vereniging! Je gelden zullen worden gestort in een fonds waarmee de volgende doelen ondersteund worden:

Je donatie mag anoniem, maar je kan natuurlijk ook als donateur vermeld worden! Een mooie kans om binnen de vereniging écht voor het voetlicht te komen, en een maatschappelijke bijdrage te leveren aan deze non-profit vereniging.

Als jijzelf of je bedrijf graag als donor vermeld wilt worden, stuur dan een email onder vermelding van je naam, datum en het bedrag van de donatie naar info@dssh.nl . Wanneer het Fonds wordt uitgereikt aan de geselecteerde jonge onderzoeker(s), zal je naam / bedrijf dan bekend gemaakt worden.

 

Congres 2024

Kalender

7&8 maart 2024
DSSH Congres

15 maart 2023
DSSH Experience Day

9 September 2022
DSSH Congres

21 april 2021
DSSH Congres