HomeLidmaatschap

Lidmaatschap

 

Lid worden van de DSSH?

De DSSH (Dutch Society for Simulation in Healthcare) is een vereniging actief in Nederland en België die professionals verenigt die zich bezighouden met simulatie, simulatietraining en ‘serious gaming’ in de gezondheidszorg.

De DSSH heeft een belangrijke netwerkfunctie. De kracht van de vereniging is het samenbrengen, afstemmen én overbrengen van de vragen vanuit de zorg en mogelijkheden vanuit de ontwikkelaars. De vereniging helpt bij vragen over het optimaal toepassen van simulatie-scenario’s, ontwikkeling van vaardigheidscentra en team-training met behulp van simulatie.

Het lidmaatschap van de DSSH biedt je vele voordelen! Je wordt optimaal op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen op het gebied van simulatie en ‘Serious Gaming’ in de zorg in binnen- en buitenland. Via onze website, de DSSH Linkedin community en X blijf je op de hoogte en in contact met diverse professionals op het gebied van simulatie en serious gaming. Het jaarlijkse DSSH Congres kent daarbij een belangrijke netwerkfunctie (met fikse kortingen voor leden).

Naast het standaard lidmaatschap bied de DSSH je ook de mogelijkheid om een Combinatielidmaatschap aan te gaan met één, of meerdere, van onze geaffilieerde Verenigingen:

Het Combinatielidmaatschap met de NVMO* (Nederlandse Vereniging voor Medisch Onderwijs) bied je het ‘Tijdschrift voor Medisch Onderwijs’ (6 x per jaar); reductie op NVMO Congresbezoek, en je wordt door de NVMO geïnformeerd – of je kan zelf actief bijdragen – aan de activiteiten van de diverse NVMO werkgroepen.
*Ben je reeds lid van de NVMO? Richt je dan direct tot het secretariaat van de NVMO en verzoek een combinatielidmaatschap met de DSSH.

Het Combinatielidmaatschap met de SSiH (Society for Simulation in Healthcare) geeft je online toegang tot het eigen, officiële SSiH/DSSH Tijdschrift ‘Simulation in Healthcare’ (6x per jaar; geregistreerd in de Index Medicus/Medline en de Science Citation Index); reductie op SSiH Congresbezoek en je wordt door de SSiH geïnformeerd – of je kan zelf actief bijdragen – aan de talrijke, diverse SSiH werkgroepen. De SSiH is de grootste, internationale en overkoepelende vereniging van Simulatieverenigingen en heeft meer dan 2000 leden.

Ook op de hoogte blijven en genieten van de vele voordelen? Schrijf je dan nu in !

 

Congres 2024

Kalender

7&8 maart 2024
DSSH Congres

15 maart 2023
DSSH Experience Day

9 September 2022
DSSH Congres

21 april 2021
DSSH Congres