HomeCongresCongres 2024Dien je abstract in!

Dien je abstract in!

 

Wij nodigen onderzoekers, professionals, innovators en expert uit om een bijdrage te leveren aan ons wetenschappelijke programma. Deel je werk, inzichten en innovatie op het gebied van simulatie en serious games voor de gezondheidszorg!
Zend jouw abstract in tot en met 15 december 2023 en maak kans op een geldbedrag van €250. De vijf beste inzendingen mogen de abstract presenteren op het hoofdpodium van het congres.

Abstracts mogen in Nederlands of Engels geschreven worden en bestaan uit maximaal 300 woorden.

Structuur:

Indienen abstracts congres 2024

  • De overige auteurs kunnen worden toegevoegd onder samenvatting.
  • 1. Simulatie in onderwijs: De rol van simulatie in medische opleiding en training. 2. Simulatie in de klinische praktijk: Het gebruik van simulatie in klinische situaties, teamtraining en medische procedures. 3. Serious games, technologische innovaties: Nieuwe technologieën en ontwikkelingen die de simulatie in de gezondheidszorg verbeteren. 4. Kwaliteit en patiëntveiligheid: Verbeteringen in kwaliteit en veiligheid van zorg dankzij simulatie. 5. Onderzoek en evaluatie: Onderzoeksmethoden, protocollen en evaluatie van simulatieprogramma’s. 6. Interprofessionele samenwerking: Simulatie als hulpmiddel om interprofessionele samenwerking te bevorderen. 7. Best practices: Succesverhalen en best practices op het gebied van simulatie in de gezondheidszorg.
  • Voeg onder de abstract eventuele andere auteurs toe met affiliatie.

Beoordelingscriteria

De abstracts worden geblindeerd (zo mogelijk) beoordeeld door meerdere leden van de DSSH wetenschapscommissie. Geselecteerde abstracts worden uitgenodigd voor presentaties tijdens het congres.

Volgende beoordelingscriteria zullen gebruikt worden:

Afhankelijk van de beoordeling van het abstract en de relevantie van het werk, zal de wetenschapscommissie het type presentatie bepalen (pitch, presentatie en/of demo). De auteurs worden hiervan via e-mail op de hoogte gesteld in januari 2024. Gedetailleerde richtlijnen voor de presentatie worden opgenomen in de acceptatie-e-mail.

Let op: als uw abstract wordt geaccepteerd, moet minimaal één auteur zich inschrijven voor het congres en de presentatie verzorgen.

 

Congres 2024

Kalender

7&8 maart 2024
DSSH Congres

15 maart 2023
DSSH Experience Day

9 September 2022
DSSH Congres

21 april 2021
DSSH Congres