HomeNieuwsStudenten zijn van harte welkom bij de DSSH!

Studenten zijn van harte welkom bij de DSSH!

  ‹ terug naar overzicht

De DSSH vindt het erg belangrijk dat studenten kennis kunnen nemen van innovaties en ontwikkelingen rondom Simulatie en Serious Gaming (applied gaming) voor zorgprofessionals en in de zorg!.

Speciaal voor studenten heeft de DSSH vanaf 2013 daarom aparte, zeer voordelige tarieven. Voor slechts €20.- per jaar ben je al volwaardig lid en geniet je van alle lidmaatschapsvoordelen. Zoals: met flinke korting naar het DSSH Congres en het GamesforHealth Europe congres, de mogelijkheid om de koers van de vereniging mede te bepalen door bijvoorbeeld actief deel te kunnen nemen aan de diverse DSSH commissies, aanspraak te maken op het DSSH Promotiefonds en nog veel meer!

Dit geldt voor studenten van alle studierichtingen, aan alle erkende onderwijsinstellingen. Er is ook de unieke mogelijkheid om een zeer voordelig Combinatielidmaatschap aan te gaan met de NVMO, voor maar €50.- per jaar!. Stuur een kopie van je collegekaart, nadat je je hier heb ingeschreven, naar ons secretariaat via secretariaat[at]dssh.nl Je bent van harte welkom! Opslaan

 

Congres 2024

Kalender

7&8 maart 2024
DSSH Congres

15 maart 2023
DSSH Experience Day

9 September 2022
DSSH Congres

21 april 2021
DSSH Congres