HomeGeen categoriePromotie ondersteuning

Promotie ondersteuning

  ‹ terug naar overzicht

U komt wellicht in aanmerking voor een ondersteunende bijdrage van de DSSH als u promoveert !. Hieraan zijn enkele voorwaarden verbonden.

Alleen DSSH leden die minimaal één jaar lid zijn van de vereniging kunnen een aanvraag hiervoor indienen;

Uw proefschrift moet een duidelijke betrekking hebben op, of relatie hebben met, het doel van de DSSH hebben, te weten:

Het bevorderen van de ontwikkeling en toepassing van Simulatie en 'Serious Gaming' ten behoeve van patiëntveiligheid, onderwijs, training, wetenschappelijk onderzoek en kwaliteitsmanagement in de gezondheidszorg.

Het bestuur van de DSSH beoordeelt of uw proefschrift in aamerking komt; en bepaalt tevens de hoogte van de bijdrage. De hoogte van de bijdrage is gemaximeerd op €250.-

Denkt u dat u in aanmerking kom t? Stuur dan uw verzoek samen met de inhoudsopgave en publicatielijst van de artikelen uw proefschrift o.v.v. uw lidmaatschapsnummer naar info[at]dssh.nl

Indien uw aanvraag wordt gehonoreerd dan dient u een afbeelding van de voorkant van uw proefschrift plus een pdf van de samenvatting van uw proefschrift te sturen. U gaat ermee akkoord dat de afbeelding van de voorkant van uw proefschrift en de samenvatting van uw proefschrift via de website gepubliceerd worden. Pas na onvangst hiervan kan worden overgaan tot betaling.

 

Congres 2024

Kalender

7&8 maart 2024
DSSH Congres

15 maart 2023
DSSH Experience Day

9 September 2022
DSSH Congres

21 april 2021
DSSH Congres