HomeGeen categorieLidmaatschapsverlenging 2013

Lidmaatschapsverlenging 2013

  ‹ terug naar overzicht

Geacht DSSH lid;
U staat geregistreerd als lid van de Dutch Society for Simulation in Healthcare (DSSH) en het is weer tijd om uw lidmaatschap te verlengen. Mede dankzij uw lidmaatschap zijn wij ook volgend jaar wederom in staat een geweldig voorjaarscongres te organiseren. Dit congres “Medical Simulation: What’s next” vindt plaats op woensdag 20 maart 2013 in het Academisch Medisch Centrum te Amsterdam. Markeer vast uw agenda, binnenkort kunt u het voorlopig programma inzien op onze website. Uw lidmaatschap geeft ook volgend jaar weer een substantiële reductie op de inschrijving voor het congres.
 
Het standaard DSSH lidmaatschap kost € 50,- per jaar. Dit kunt desgewenst u uitbreiden met een gecombineerd lidmaatschap met de NVMO (Nederlandse Vereniging Medisch Onderwijs) en/of de SSH (Society for Simulation in Healthcare).
Indien u besluit het combinatielidmaatschap via de DSSH aan te gaan, regelen wij direct de financiële afhandeling van uw inschrijving bij de respectievelijke verenigingen.
Wij verzoeken u het verschuldigde bedrag onder vermelding van bovengenoemd lidmaatschaps-nummer en contributie 2013 binnen drie weken over te maken op rekeningnummer 4381541 ten name van de Dutch Society for Simulation in Healthcare.
U kunt ook gebruik maken van de nieuwe mogelijkheid eenvoudig elektronisch te betalen via de Paypal knop hieronder (let u op de juiste lidmaatschapcombinatie). U ontvangt dan direct een elektronische betalingsbevestiging voor uw eigen administratie. 

Voor studenten bieden wij vanaf 2013 ook de mogelijkheid om tegen een aantrekkelijk, gereduceerd tarief lid te worden van de DSSH en de combinatie DSSH-NVMO.  Studentleden dienen hiervoor een bewijs van inschrijving aan een erkende onderwijsinstelling (kopie van collegekaart) te sturen naar ons secretariaat (via: secretariaat[at]dssh.nl).

Met vriendelijke groet,

Dr. H.W.R. Schreuder,
Penningmeester Dutch Society for Simulation in Healthcare

Lidmaatschapsvormen

DSSH standaard €50,00 EURDSSH/NVMO €107,00 EURDSSH/SSH €160,00 EURDSSH/NVMO/SSH €215,00 EURStudentlidmaatschap DSSH standaard €20,00 EURStudentlidmaatschap DSSH-NVMO €50,00 EUR

 

Betaalt u liever door middel van bankoverschrijving? Dat kan natuurlijk ook!. Graag dan het bedrag passend bij de door u gewenste lidmaatschapsvorm onder vermelding van uw naam en lidmaatschapsnummer overmaken naar: Dutch Society for Simulation in Healthcare, ING bank, rekeningnummer 4381541. Uw lidmaatschapsnummer kunt u hier achterhalen, of door het sturen van een email naar secretariaat[at]dssh.nl.

Lidmaatschapsvoorwaarden
DSSH Lidmaatschap en/of DSSH Combinatielidmaatschappen zijn persoonlijk, uitsluitend mogelijk voor natuurlijke personen (geen rechtspersonen) en niet overdraagbaar. Restitutie voor een deel van het kalender-/verenigingsjaar is niet mogelijk. Het lidmaatschap van de Vereniging DSSH en eventuele combinatielidmaatschappen van de DSSH met de NVMO en/of SSiH lopen allen van 1 januari t/m 31 december.  HET LIDMAATSCHAP VAN DE DSSH EN EVENTUELE COMBINATIELIDMAATSCHAPPEN WORDEN AUTOMATISCH VERLENGD, TENZIJ ER VÓÓR 1 DECEMBER VAN HET LOPENDE KALENDER-/VERENIGINGJAAR SCHRIJFTELIJK OF PER EMAIL (via: secretariaat[at]dssh.nl) IS OPGEZEGD. Studentleden dienen een inschrijvingsbewijs aan een erkende onderwijsinstelling (kopie collegekaart) in te sturen (via secretariaat[at]dssh.nl) om in aanmerking te komen voor studentlidmaatschap. Door betaling  van het lidmaatschapsgeld gaat u akkoord met deze voorwaarden. 

 

Congres 2024

Kalender

7&8 maart 2024
DSSH Congres

15 maart 2023
DSSH Experience Day

9 September 2022
DSSH Congres

21 april 2021
DSSH Congres