HomeGeen categorieLid worden van de DSSH?

Lid worden van de DSSH?

  ‹ terug naar overzicht

De DSSH (Dutch Society for Simulation in Healthcare) is een snelgroeiende vereniging, waarin professionals die zich bezighouden met het bevorderen van de ontwikkeling en toepassing van simulatie, simulatietraining en 'serious gaming' ten behoeve van patiëntveiligheid in de gezondheidszorg in Nederland en België vertegenwoordigd zijn. De DSSH heeft leden in de UMC's en niet-academische ziekenhuizen; de Technische Universiteiten, de faculteiten Tandheelkunde en Diergeneeskunde en in de diverse Hogescholen met opleidingen voor verpleegkunde, verloskunde en fysiotherapie en ICT & Game Design. 

De DSSH heeft een daarom een belangrijke netwerkfunctie. De kracht van de vereniging zit in het samenbrengen, afstemmen én overbrengen van de vragen vanuit de zorgkant en mogelijkheden vanuit de ontwikkelaars/developers. Ook helpt de vereniging bij vragen over het optimaal toepassen van simulatie-scenario's, skillslab ontwikkeling en team-training met behulp van simulatie.

Het standaard lidmaatschap van de DSSH biedt u vele voordelen! U wordt optimaal op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen op het gebied van simulatie en 'Serious Gaming' in de zorg in binnen- en buitenland. Via onze website, maar ook via de DSSH LinkedIN community, Twitter en de alleen aan onze leden verstuurde DSSH leden nieuwsbrief blijft u op de hoogte en in contact met diverse professionals op het gebied van simulatie en serious gaming. Het jaarlijke DSSH Congres kent daarbij een belangrijke netwerkfunctie. Als DSSH lid profiteert u van een flinke korting (méér dan het bedrag van het standaard lidmaatschap!) op dit Congres! Ook krijgt u als DSSH lid 10% korting op het Partnercongres van GamesforHealthEurope. 

Naast het standaard lidmaatschap biedt de DSSH u ook de mogelijkheid om een zeer voordelig Combinatielidmaatschap aan te gaan met één, of beide, van onze geaffilieerde Verenigingen:

Het Combinatielidmaatschap met de NVMO* (Nederlandse Vereniging voor Medisch Onderwijs) biedt u het 'Tijdschrift voor Medisch Onderwijs' (6 x per jaar); reductie op NVMO Congresbezoek, en u wordt door de NVMO geïnformeerd -of kunt zelf actief bijdragen- aan de activiteiten van de diverse NVMO werkgroepen. Via deze pagina ziet u alle voordelen die een combinatielidmaatschap met de NVMO u biedt.

*Bent u reeds lid van de NVMO? Dan kunt u zich direct tot het secretariaat van de NVMO wenden en verzoeken om een combinatielidmaatschap met de DSSH.

Het Combinatielidmaatschap met de SSiH (Society for Simulation in Healthcare) biedt u online toegang tot het eigen, officiële SSH/DSSH Tijdschrift 'Simulation in Healthcare' (6x per jaar; geregistreerd in de Index Medicus/Medline en de Science Citation Index); reductie op SSiH Congresbezoek en u wordt door de SSiH geïnformeerd -of kunt zelf actief bijdragen- aan de talrijke, diverse SSiH werkgroepen. De SSiH is de grootste, internationale en overkoepelende vereniging van Simulatieverenigingen en kent meer dan 2000 leden.  

Studenten lidmaatschap: De DSSH vindt het belangrijk dat studenten optimaal kennis kunnen nemen van innovaties en ontwikkelingen rondom simulatie en serious gaming in de zorg!. Voor studenten kent de DSSH daarom aparte, voordelige tarieven. Dit geldt voor studenten aan alle erkende onderwijsinstellingen. Voor hen is er ook de mogelijkheid om een zeer voordelig Combinatielidmaatschap aan te gaan met de NVMO. Stuur een kopie van uw collegekaart, na uw inschrijving, naar ons secretariaat via secretariaat[at]dssh.nl 

Ook op de hoogte blijven en genieten van de vele voordelen? Schrijf u dan hier in !

 

 

Congres 2024

Kalender

7&8 maart 2024
DSSH Congres

15 maart 2023
DSSH Experience Day

9 September 2022
DSSH Congres

21 april 2021
DSSH Congres