HomeGeen categorie‘Komt een Dokter bij de Designer’

‘Komt een Dokter bij de Designer’

  ‹ terug naar overzicht

Denkt u na over het ontwikkelen van een Serious of Applied Game? Hebt u een idee voor een app, en wilt u dit eens vrijblijvend en in een open sfeer toetsen aan de mening van een professional?
Geen idee hoe nu eigenlijk van uw idee tot een succesvolle app te komen? Wat er kan, en vooral ook wat niet kan? Welke gamedesigner het beste bij uw vraag past? 

Doe dan mee! U kunt zich op het DSSH Congres inschrijven voor een 30 minuten consult ‘Komt een Dokter bij de Designer’. U krijgt dan een gratis oriënterend privéconsult met een gamedesigner die voorop loopt in het ontwerpen van applied games voor de gezondheidszorg. Het programma is samengesteld onder auspiciën van de Dutch Game Garden, een non-profit organisatie mogelijk gemaakt door de provincie Utrecht, de gemeente Utrecht en het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) van de Europese Commissie. De DGG coördineert de selectie van de deelnemende gamedesigners en match de dokter / health professional met de designer.

U kunt tijdens uw inschrijving voor het DSSH Congres aangeven, of u hierin geïnteresseerd bent. Doe het snel, want vol = vol!
 

 

 

Congres 2024

Kalender

7&8 maart 2024
DSSH Congres

15 maart 2023
DSSH Experience Day

9 September 2022
DSSH Congres

21 april 2021
DSSH Congres