HomeGeen categorieDSSH Fonds

DSSH Fonds

  ‹ terug naar overzicht

 

De Dutch Society for Simulation in Healthcare is een vereniging zonder winstoogmerk. Het ultieme doel van onze vereniging is het bevorderen van de ontwikkeling en toepassing van Simulatie en ‘Serious Gaming’ ten behoeve van onderwijs, training, wetenschappelijk onderzoek en kwaliteitsmanagement in de gezondheidszorg. Dit, om getrainde professionals in de zorg op te leiden en uiteindelijk hierdoor de patiëntveiligheid in de zorg te vergroten. Door te gericht te trainen met behulp van Simulatie en Serious Games word een zorgprofessional beter -zónder dat dit patiënten kost.

 

Wilt u ook bijdragen aan een betere en betrouwbaardere gezondheidszorg? Overweeg dan eens een donatie aan onze vereniging! Uw gelden zullen worden gestort in een fonds waarmee de volgende doelen ondersteund worden:

 

-Congresbezoek jonge onderzoekers: veelbelovende jonge onderzoekers kunnen hiermee het DSSH congres te bezoeken en zo zichzelf verder ontwikkelen.

 

-Promotie ondersteuning jonge onderzoekers: zie hier de criteria voor wie in aanmerking komt.  Steunt u ons? Iedere bijdrage is van harte welkom !

 

 

 

 

Heel hartelijk dank!

 

Uw donatie mag anoniem zijn, maar u kunt natuurlijk ook als donateur vermeld worden!. Een mooie kans om binnen onze vereniging écht voor het voetlicht te komen, en een maatschappelijke bijdrage te leveren aan onze non-profit vereniging.

Als u of uw bedrijf graag als donor vermeld wilt worden, stuurt u dan een email onder vermelding van uw naam, datum en het bedrag van de donatie naar info[at]dssh.nl . Wanneer het Fonds wordt uitgereikt aan de geselecteerde jonge onderzoeker(s), zal uw naam / bedrijf hierbij uiteraard bekend gemaakt worden.

 

Congres 2024

Kalender

7&8 maart 2024
DSSH Congres

15 maart 2023
DSSH Experience Day

9 September 2022
DSSH Congres

21 april 2021
DSSH Congres