HomeGeen categorieBevestigingsmail Paypal betaling

Bevestigingsmail Paypal betaling

  ‹ terug naar overzicht

 

Hartelijk dank voor uw PayPal betaling en welkom als lid van de Dutch Society for Simulation in Healthcare !

Uw betaling bij de DSSH is nu voltooid. De DSSH heet u van harte welkom als lid, en wij hopen dat u een actieve verenigingstijd tegemoet gaat!. Indien u een bestaand lid bent, en uw lidmaatschap zojuist verlengd heeft, staat u bij ons correct geregistreerd en hoeft u verder geen actie te ondernemen. 

Bent u een nieuw DSSH lid? 
Indien u een nieuw lid bent, heeft de DSSH nog enige aanvullende gegevens nodig om uw lidmaatschap correct te kunnen registreren. Deze kunt u hier invullen. Bent u studentlid? Vergeet dan niet een bewijs van uw inschrijving aan een erkende onderwijsinstelling (kopie van uw collegekaart) te sturen naar secretariaat[at]dssh.nl. 
 

-> Pas nadat u zichzelf via deze pagina geregistreerd hebt, bent u in het DSSH ledenbestand opgenomen, en krijgt u uw lidmaatschapsnummer thuisgestuurd <-

 

Vergeet daarom niet uzelf (alsnog) te registreren!

 

Lidmaatschapsvoorwaarden
DSSH Lidmaatschap en/of  DSSH Combinatielidmaatschappen zijn persoonlijk, uitsluitend mogelijk voor natuurlijke personen (geen rechtspersonen) en niet overdraagbaar. Restitutie voor een deel van het kalender-/verenigingsjaar is niet mogelijk. Het lidmaatschap van de Vereniging DSSH en eventuele combinatielidmaatschappen van de DSSH met de NVMO en/of SSiH lopen allen van 1 januari t/m 31 december.  HET LIDMAATSCHAP VAN DE DSSH EN EVENTUELE COMBINATIELIDMAATSCHAPPEN WORDEN AUTOMATISCH VERLENGD, TENZIJ ER VÓÓR 1 DECEMBER VAN HET LOPENDE KALENDER-/VERENIGINGJAAR SCHRIJFTELIJK OF PER EMAIL (via: secretariaat[at]dssh.nl) IS OPGEZEGD. Studentleden dienen een inschrijvingsbewijs aan een erkende onderwijsinstelling (kopie collegekaart) in te sturen (via secretariaat[at]dssh.nl) om in aanmerking te komen voor studentlidmaatschap. Door betaling  van het lidmaatschapsgeld gaat u akkoord met deze voorwaarden. 

 

Congres 2024

Kalender

7&8 maart 2024
DSSH Congres

15 maart 2023
DSSH Experience Day

9 September 2022
DSSH Congres

21 april 2021
DSSH Congres