HomeCongresCongres 2024Dien je abstract in!

Dien je abstract in!

 

Wij nodigen onderzoekers, professionals, innovators en expert uit om een bijdrage te leveren aan ons wetenschappelijke programma. Deel je werk, inzichten en innovatie op het gebied van simulatie en serious games voor de gezondheidszorg!
Zend jouw abstract in tot en met 5 Januari 2024 en maak kans op een geldbedrag van €250. De vijf beste inzendingen mogen de abstract presenteren op het hoofdpodium van het congres.

Abstracts mogen in Nederlands of Engels geschreven worden en bestaan uit maximaal 300 woorden.

Structuur:

Beoordelingscriteria

De abstracts worden geblindeerd (zo mogelijk) beoordeeld door meerdere leden van de DSSH wetenschapscommissie. Geselecteerde abstracts worden uitgenodigd voor presentaties tijdens het congres.

Volgende beoordelingscriteria zullen gebruikt worden:

Afhankelijk van de beoordeling van het abstract en de relevantie van het werk, zal de wetenschapscommissie het type presentatie bepalen (pitch, presentatie en/of demo). De auteurs worden hiervan via e-mail op de hoogte gesteld in januari 2024. Gedetailleerde richtlijnen voor de presentatie worden opgenomen in de acceptatie-e-mail.

Let op: als uw abstract wordt geaccepteerd, moet minimaal één auteur zich inschrijven voor het congres en de presentatie verzorgen.

 

Congres 2024

Kalender

7&8 maart 2024
DSSH Congres

15 maart 2023
DSSH Experience Day

9 September 2022
DSSH Congres

21 april 2021
DSSH Congres