HomeGeen categorieRegistratie gelukt

Registratie gelukt

  ‹ terug naar overzicht

Hartelijk dank voor uw aanmelding als lid van de Dutch Society for Simulation in Healthcare !

Uw aanmelding bij de DSSH is bijna voltooid en zal zo spoedig mogelijk worden verwerkt. U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail. Hierin wordt de betalingsmethode nogmaals vermeld. Na het ontvangen van uw betaling bent u geregisteerd lid, en krijgt u uw lidmaatschapsnummer thuisgestuurd. Wij hopen dat u een actieve verenigingstijd tegemoet gaat!

 

Betalingsmethode

Wij verzoeken u de verschuldigde contributie te voldoen middels een overmaking naar Bankrekening: ING 4381541 onder vermelding van uw volledige naam t.n.v. de Penningmeester van de DSSH, IBAN: NL36INGB0004381541, BIC/SWIFT: INGBNL2A. De hoogte van de contributie hangt af van de door u gekozen lidmaatschapsvorm:

 

Het Standaardlidmaatschap van de DSSH bedraagt € 50.- per jaar;

Het Combinatielidmaatschap Nederlandse Vereniging voor Medisch Onderwijs (NVMO) / DSSH bedraagt €107.- per jaar;

Het Combinatielidmaatschap Society for Simulation in Healthcare (SSiH) / DSSH bedraagt €160.- per jaar;

Het Combinatielidmaatschap SSiH / DSSH/ NVMO bedraagt € 215.- per jaar.

Ook kent de DSSH voordelige studentlidmaatschappen. 

Het Standaard studentlidmaatschap van de DSSH bedraagt € 20.- per jaar;
Het Combinatie studentlidmaatschap van de DSSH met de NVMO bedraagt € 50.- per jaar.
 

U kunt ook veilig online betalen via PayPal. Gebruik daarvoor de PayPal module op deze pagina !

 

Lidmaatschapsvoorwaarden
DSSH Lidmaatschap en/of  DSSH Combinatielidmaatschappen zijn persoonlijk, uitsluitend mogelijk voor natuurlijke personen (geen rechtspersonen) en niet overdraagbaar. Restitutie voor een deel van het kalender-/verenigingsjaar is niet mogelijk. Het lidmaatschap van de Vereniging DSSH en eventuele combinatielidmaatschappen van de DSSH met de NVMO en/of SSiH lopen allen van 1 januari t/m 31 december.  HET LIDMAATSCHAP VAN DE DSSH EN EVENTUELE COMBINATIELIDMAATSCHAPPEN WORDEN AUTOMATISCH VERLENGD, TENZIJ ER VÓÓR 1 DECEMBER VAN HET LOPENDE KALENDER-/VERENIGINGJAAR SCHRIJFTELIJK OF PER EMAIL (via: secretariaat[at]dssh.nl) IS OPGEZEGD. Studentleden dienen een inschrijvingsbewijs aan een erkende onderwijsinstelling (kopie collegekaart) in te sturen (via secretariaat[at]dssh.nl) om in aanmerking te komen voor studentlidmaatschap. Door betaling  van het lidmaatschapsgeld gaat u akkoord met deze voorwaarden. 

 

Congres 2024

Kalender

7&8 maart 2024
DSSH Congres

15 maart 2023
DSSH Experience Day

9 September 2022
DSSH Congres

21 april 2021
DSSH Congres